-15%

A tavasz a megújulás ideje, ezért mi segítünk neked frissíteni otthonodat egyedi konyhabútorokkal és gardróbszekrényekkel. Élvezd a 15%-os kedvezményt és változtass az otthonodon még ma!

A 2024. március 31-ig
beérkező megrendelésekre
15% kedvezményt
tavaszváró akciónk keretében!

Egyedi bútorok, pontosan ahogy megálmodta!

Használja ki az alkalmat, és igényelje díjmentes helyszíni felmérésünket, valamint 3D-s tervezési szolgáltatásunkat. Természetesen nem csak gardróbszekrények, hanem minden más típusú egyedi bútort is szívesen elkészítünk Önnek!

Egyedi konyhabútor

Fő szakterületünk az egyedi konyhabútorok tervezése és gyártása.
Szakértő csapatunk nagy gondossággal és odaadással dolgozik, hogy az elképzeléseit valóra váltsuk. A funkcionalitás és az esztétikum egyaránt fontos szempontok számunkra, így a tervezés és gyártás folyamatát a lehető legrövidebb idő alatt, ugyanakkor a magas minőségű eredmények érdekében alakítjuk.
Kapcsolat

Egyedi gardrób

A gardrób a lakás leghasznosabb tárolóhelye. Elegáns és minden elfér benne.
A gardrób és beépített szekrények nemcsak hasznosak, hanem otthona stílusát is hangsúlyozzák. 20 éve gyártunk különféle gardróbszekrényeket, és ügyfeleink elégedettsége is ezt tükrözi. Hisz ki ne szeretne egy praktikus szekrényt, amely képes "elnyelni" az összes ruhát, kiegészítőt és egyéb tárgyat, miközben rend és áttekinthetőség uralkodik a szobában?
Kapcsolat

Egyedi bútor

Lakása minden pontja olyan lehet, mint elképzelte!
Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk az egyedi bútorok tervezésében és gyártásában. Ez a szakértelem garantálja, hogy az elképzeléseit gyorsan, pontosan és a legmagasabb minőségben valósítsuk meg. Szeretettel várjuk, hogy felvegye a kapcsolatot kollégáinkkal, akik örömmel készítenek Önnek egy személyre szabott, ingyenes ajánlatot!
Kapcsolat

Miért minket válasszon?

Ha becsukja szemét, már látja...

...álmai konyháját?

modern / klasszikus / letisztult / elegáns

Legyen az modern, klasszikus, minimalista vagy elegáns stílusban. Fényes vagy matt felületeket képzel el? Elképzeli-e magát egy nyitott, konyhaszigetes amerikai konyhában vagy egy kis, minden igényt kielégítő, praktikusan berendezett térben?

Megvalósítjuk álmát!

...mindent elrejtő gardróbját?

beépített / szabadon álló / tolóajtós / tükrös

Legyen az beépített, szabadon álló, tolóajtós vagy tükrös. Elegáns ruhásszekrényt szeretné használni, vagy egy praktikus, minden tárgyat elnyelő tárolóként? Ön megálmodja, mi pedig több mint 20 év tapasztalatával megvalósítjuk az ideális gardróbot az Önnek!

Legyen olyan rend, mint amit megálmodott!

Az idő gyorsan megy, így legkésőbb március 31-ig keressen minket és éljen a 15%-os kedvezménnyel!

Az űrlap kitöltése után kollégáink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot, a helyszíni felmérés után pedig rövidesen az árajánlatot is küldik!

NE FELEDJE: