Gardrób készítés – a tervezéstől, a beépítésig

Szeretnéd, ha gardróbodban minden elférne, és mindennek meglenne a maga helye? Szeretnéd, ha a leghasznosabb bútorod jól is mutatna?

A lakások egyik legfontosabb elemévé válik egy jól megtervezett gardrób szekrény. Hiszen nincs olyan dolog, mely tárolására ne lenne tökéletesen alkalmas. Viszont fontos, hogy a kilakításánál sok szempontnak meg kell felelni. Az adott helységhez alkalmazkodva a kéréseidnek megfelelően esztétikusan kialakított bútor otthonod éke lehet, rövid időn belül.

Segítünk Neked, megvalósítjuk elképzeléseid és az általad megálmodott gradrób szekrényt!

Kérje ajánlatunk új gardróbjára

Miért jobb az egyedileg tervezett gardrób, mint az előre gyártott megoldások?

Az egyedileg tervezett bútorok esetében biztosan az elképzeléseidnek megfelelő végeredményre számíthatsz. Tapasztalt szakértő kollégáink pedig garantálják, hogy nem kell tartanod a helység adottságaiból adódó kellemetlenségekkel sem. Ezen bútorok szinte mindent “elnyelnek”. Ruháid, kiegészítőid, vagy a mindennapokban épp nem kellő holmid tárolására már a tervezéskor a leg kézenfekvőbb megoldásokkal tudunk szolgálni!

Egy egyedi gardrób a ház központi elemévé válik rövid idő alatt is. Igényeidre szabva készítjük, mely során attól sem kell tartanod, hogy a magasan lévő polcokat nehezen éred fel. Nem kell tartanod attól, hogy felesleges lyukak és csavarok csúfítsák, hiszen pontosan a Te igényeidnek megfelelően fog elkészülni. Funkcionalitásában az egyik leghasznosabb “berendezéseddé” válik, mellette esztétikai szempontból is éke lehet szobádnak!

Új gardrób szekrényedre biztosan jellemző lesz

 • A helység adottságaihoz lesz hozzáigazítva, elképzeléseid szerint.

 • A tervezésnél ügyelünk rá, hogy a későbbiekben mindenhez könnyedén hozzáférj.

 • Bőségesen rendelkezésre fognak állni tárolók, tartók és minden amire a mindennapokban szükség lehet.

 • Felső kategóriás beépített szekrény megoldásokat, gardróbokat adunk át a közép kategória árán, mellyel hosszútávon számolhatsz!

Nem kell tartanod tőle, hogy:

 • A bútor nem fog illeszkedni szobádba, hiszen pontosan a Te helységedbe készül, követve a fal vonalvezetését, beleértve a villanycsatlakozásokat is.

 • Nem a számodra kényelmes elrendezéssel készül, mint más korábban előre legyártott bútorok.

 • Sérülésektől és könnyedén megeszkedő ajtóktól.

Gardrób készítés – a tervezéstől, a beépítésig - Slambutor.hu

Miért épp minket válassz?

 • Több mint 20 éves tapasztalattal hátunk mögött gyorsan és precízen készítjük el új gardróbodat.

 • Pontosan felmérjük igényeid, és a helység adta lehetőségeket, ennek köszönhetően nem fognak kellemetlen meglepetések érni később sem.

 • Minőségi anyagokkal dolgozunk, gyorsan és precízen, melyek közül segítünk kiválasztani az ideálisakat.

Konyhabútor készítés – a tervezéstől, a beépítésig

Vedd fel kollégánkkal a kapcsolatot

Ha vannak elképzeléseid, kérjük írd meg nekünk! Viszont ha csak adataid adod meg nekünk kollégánk rövid időn belül felhív és megtudjátok beszélni a részleteket!

  Hozzájárulok, hogy a slambutor üzemeltetője használja az általam megadott adatokat, kérdésem, ajánlatkérésem megválaszolásának érdekében.