Konyhabútor készítés – a tervezéstől, a beépítésig

Szeretnéd, ha konyhádban minden kézre esne, és minden a Te igényeid szerint lenne kialakítva? Szeretnéd, ha a konyhád a helység adottságaihoz igazítottan hosszútávon szolgálná családod?

Minden lakásban és házban kitüntetett szerepet tölt be a konyha, mely életünk és családunk életének egyik legfontosabb helyszíne. Ezért fontos, hogy úgy legyen kialakítva, ahogyan azt Te és családod elképzelnétek. A maximális kényelem és funkcionalitás mellett az esztétika figyelembevételével. Hiszen innen indulnak a reggelek és napjaink is legtöbbször itt érnek véget. Épp ezért az ízlésesen kialakított konyha és étkező fontos része otthonunknak.

Mi pedig ebben tudunk segítségedre lenni, mert megvalósítjuk elképzeléseiteket!

Kérje ajánlatunk új konyhájára

Miért jobb az egyedileg tervezett konyhabútor?

Egyedileg tervezett konyhabútor esetében nem kell attól tartani, hogy a helység adottságai kellemetlen meglepetést okoznak. Ezen bútorok teljesen fel tudják venni a fal adottságait. Már tervezéskor számolhatunk a közmű csonkokkal is, illetve azok belekalkulálásával a lehető legkézenfekvőbb megoldásokat tudjuk a konyhába varázsolni.

Egy egyedi konyhabútor pontosan az igényeid szerint készül. Sehol egy felesleges csavar, lyuk és más esztétikailag kifogásolható elem. Minden a kérésednek megfelelően kialakított, a funkcionalitás és az esztétikum jegyében!

Új konyhabútorodra biztosan jellemző lesz

 • A helység adottságaihoz lesz hozzáigazítva, elképzeléseid szerint.

 • A tervezésnél ügyelünk rá, hogy a későbbiekben minden “kézreessen”.

 • Bőségesen rendelkezésre fognak állni tárolók, tartók és minden amire a mindennapokban szükség lehet.

 • Felső kategóriás konyhabútort adunk át a közép kategória árán, mellyel hosszútávon számolhatsz!

Nem kell tartanod tőle, hogy:

 • A bútor nem fog illeszkedni konyhádba, hiszen pontosan a Te helységedbe készül, követve a fal vonalvezetését, és a közmű kiállásokat.

 • Nem a számodra kényelmes elrendezéssel készül, mint más korábban előre legyártott bútorok.

 • Sérülésektől és könnyedén megereszkedő ajtóktól.

Konyhabútor készítés – a tervezéstől, a beépítésig

Miért épp minket válassz?

 • Több mint 17 éves tapasztalattal hátunk mögött gyorsan és precízen készítjük el újkonyhád.

 • Pontosan felmérjük igényeid, és a helység adta lehetőségeket, ennek köszönhetően nem fognak kellemetlen meglepetések érni később sem.

 • Minőségi anyagokkal dolgozunk, gyorsan és precízen, melyek közül segítünk kiválasztani az ideálisakat.

Konyhabútor készítés – a tervezéstől, a beépítésig

Vedd fel kollégánkkal a kapcsolatot

Ha vannak elképzeléseid, kérjük írd meg nekünk! Viszont ha csak adataid adod meg nekünk kollégánk rövid időn belül felhív és megtudjátok beszélni a részleteket!

  Hozzájárulok, hogy a slambutor üzemeltetője használja az általam megadott adatokat, kérdésem, ajánlatkérésem megválaszolásának érdekében.