-10%

Ha az idei karácsonyi bejglit már új konyhájában szeretné elkészíteni a családnak, akkor itt az ideje, hogy felkeressen bennünket és együtt megtervezzük !

A 2023. november 10-ig
érkező megrendelésekre
10% kedvezményt
év végi akciónk keretében!

Egyedi bútor, az elképzelése szerint!

Éljen a lehetőséggel és kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és 3D látványterv elkészítését. Természetesen gardróbok és más egyéb egyedi bútorok elkészítését is vállaljuk!

Egyedi konyhabútor

Fő szakterületünk az egyedi konyhabútorok tervezése és gyártása.
Szakértő csapatunk nagy gondossággal és odaadással dolgozik, hogy az elképzeléseit valóra váltsuk. A funkcionalitás és az esztétikum egyaránt fontos szempontok számunkra, így a tervezés és gyártás folyamatát a lehető legrövidebb idő alatt, ugyanakkor a magas minőségű eredmények érdekében alakítjuk.
Kapcsolat

Egyedi gardrób

A gardrób a lakás leghasznosabb tárolóhelye. Elegáns és minden elfér benne.
A gardrób és beépített szekrények nemcsak hasznosak, hanem otthona stílusát is hangsúlyozzák. 20 éve gyártunk különféle gardróbszekrényeket, és ügyfeleink elégedettsége is ezt tükrözi. Hisz ki ne szeretne egy praktikus szekrényt, amely képes "elnyelni" az összes ruhát, kiegészítőt és egyéb tárgyat, miközben rend és áttekinthetőség uralkodik a szobában?
Kapcsolat

Egyedi bútor

Lakása minden pontja olyan lehet, mint elképzelte!
Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk az egyedi bútorok tervezésében és gyártásában. Ez a szakértelem garantálja, hogy az elképzeléseit gyorsan, pontosan és a legmagasabb minőségben valósítsuk meg. Szeretettel várjuk, hogy felvegye a kapcsolatot kollégáinkkal, akik örömmel készítenek Önnek egy személyre szabott, ingyenes ajánlatot!
Kapcsolat

Miért minket válasszon?

Ha becsukja szemét, már látja...

...álmai konyháját?

modern / klasszikus / letisztult / elegáns

Fényes- vagy matt felületek közt képzeli el magát? Lelki szemei előtt egy tágas amerikai konyhát lát konyhaszigettel vagy épp egy praktikus elrendezésű kis konyhát?

Megvalósítjuk álmát!

...mindent elrejtő gardróbját?

beépített / szabadon álló / tolóajtós / tükrös

Sok akasztós, vagy fiókos? Ruhásszekrényként használná vagy mindent elrejtő raktárként? Az elképzelését párosítjuk több mint 20 éves tapasztalatunkkal és odavarázsoljuk a megfelelő gardróbot.

Legyen olyan rend, mint amit megálmodott!

Az idő gyorsan megy, így legkésőbb november 10-ig keressen minket és éljen a 10%-os kedvezménnyel!

Az űrlap kitöltése után kollégáink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot, a helyszíni felmérés után pedig rövidesen az árajánlatot is küldik!

NE FELEDJE: