Project Description

Modern konyha – Piros és fekete magasfényű frontokkal

Megbízónk alap elkézelése egy modern, szép konyhabútor volt, melyet szeretett volna mindenképpen magasfényű frontokkal, alu elemekkel kivitelezni, előre megadott piros – fekete színekben. A kivitelezés során csempék helyett fényezett mdf frontokkal kellett kalkulálnunk. Valamint további kihívást jelentett, hogy a konyahbútor tervezése során számolnunk kellett a kamra bejáratával is. A megfelelő közlekedés biztosítása mellett a konyhaszekrény eleganciáját, és látványosságát fenn kellett tartani a vonalvezetése mellett.

A kamra bejárata körül a fal elemeket is fényezett frontokkal kellett burkolni, annak érdekében, hogy az összhatás és esztétikai élmény megmaradhasson. Megoldásként javasoltuk a 45°-os sarokszekrényeket, a könnyed közlekedés érdekében. A konyhabútor kezdeti eleménél íves ajtófront került kialakításra esztétikai és praktikai szempontok alapján.

A konyhaszekrény a Blum cég által gyártott felnyíló vasalatokkal és fióksinekkel lett készítve a tartós és kényelmes használat érdekében. Megvilágítás szempontjából a felső részen LED spotok kerültek bekötésre, az alsó részen pedig bemart LED szalagot helyeztünk el. Ennek köszönhetően a végeredmény egy igazán hangulatos és esztékiailag kiemelkedő konhyabútor lett, melyet megrendelőnk azóta is a lakás ékességeként elégedetten használ.

Modern konyha - magasfényű frontokkal

Látványtervek

Elkészült konyha képei