Mikor válasszunk egyedi bútort?

Sokan nem is gondolják, hogy a megfelelő bútor kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat. Pár tippünk segítségével próbáljuk megkönnyíteni a döntést, valamint ötletet adunk rá, hogy mikor válasszon egyedi bútort. A tökéletes bútor nagyon sok szempontnak kell, hogy megfeleljen. Figyelembe kell venni a készítendő bútorunk esetében az anyagot, a minőséget, a méretet és, hogy passzol-e a lakásunkba. Valamint azt is, hogy milyen funkciót kell ellátnia, és azt is, hogy mennyi időre szeretnénk használni, milyen távon használnánk.

A legmegfelelőbb és legkedveltebb anyag a fa. Amellett, hogy praktikus, szinte mindenhez illik, mutatós és időtálló is. Fa esetében nem elég az anyagról döntést hoznunk, ezen belül még rengeteg választási lehetőségünk van. Például az egyik legelterjedtebb megoldás a natúr, lakkozott fenyőbútor, mely igencsak közkedveltnek számít megrendelőink körében is. Egyre ismertebb a bio olajos fenyőbútor, melynek előnye, hogy nem tartalmaz szintetikus anyagokat és egyszerűen tisztán tartható.

A bútorlapos termékek olcsók, praktikusan fel lehet használni őket, valamint igen mutatósak is, ám ha hosszú élettartamú bútort szeretnénk, ne ezt a fajtát válasszuk!

A fiatalok és gyerekek körében a színes bútorok a legnépszerűbbek. Ezen bútorok igen látványosak, és kedvünk szerint játszhatunk a színekkel, vidám hatást keltve a szobában. Ezen bútorok nagy előnye, hogy könnyedén dekorálhatjuk őket utólag, melyeket idővel le is tudunk venni a bútor felületéről.

Hogyan válasszunk bútort? Nem olyan egyszerű feladat

Miért jobb az egyedi bútor?

Ha szeretnénk új bútorokat, de a nagyobb áruházakba vetett bizalmunk megrendült a minőség tekintetében, akkor ajánlott lehet az egyedi gyártás. Hiszen ezen bútorok akár 50%-al hosszabb élettartamot is elérhetnek. Más szempont lehet, ha a kiszemelt bútorok mérete, minősége nem számunkra megfelelő. Ha szeretnénk egyedi megoldásokat, vagy lakásunk adottságaihoz alakított szekrényeket, akkor egyértelműen az egyedi bútorok jelenthetnek számunkra megoldást.

Cégünk egyedi bútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik már több mint tizenhét éve. A bútorokat mindig az ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően készítjük el. Tudjuk, hogy egy lakás akkor lehet csak igazán gyönyörű, ha mindig a lakók igényeinek megfelelően rendezzük be. Csapatunk ebben tud segítségére lenni, vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb.