Látványtervek

A látványtervezésről

Napjainkban a rohamos tempóban fejlődő technológiai újításoknak köszönhetően nem számít megfizethetetlen luxuscikknek a látványterv készítés, amely hatalmas segítség az ügyfelek számára.

·         Az ügyfél kérései és igényei pontos méretekben tökéletesen kivitelezhetőek, valamint az esetleges változtatások rövid időn belül megoldhatóak.

·         Az elkészült 3D-s látványterv gyakorlatilag fotóminőségben illusztrálja a helyiség leendő berendezését, így az ügyfél könnyedén elképzelheti a kész állapotot.

·         A látványtervezés segítségével nincsenek félreértések, méreteltérések, az ügyfél pontosan azt kapja, amit megrendelt.

·         A tervezés segítségével, akár több ötlet is kipróbálható, így az ügyfél könnyebben dönthet, hogy a tervek közül melyik kerüljön megvalósításra.

Cégünk szolgáltatásai között szerepel az ingyenes felmérés, majd a megállapodást követően plusz költségek nélkül elkészítjük az Ön személyre szabott 3D-s látványtervét, hogy pontosan olyan bútort kapjon, amilyet elképzelt otthonába.

További információkért és részletes tájékoztatásért keressen minket elérhetőségeinken és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!

Kép: 

Slam & Társa | Készítette: IBSolutions | Belépés: